Сайтът използва "бисквитки" (cookies) и съхранява лични данни в съответствие с ОРЗД. Прочетох и се съгласявам с Общите условия на този сайт.
Всички категории  >

Новини

IP камери спецификации
16.12.2015

В тази статия ще ви разкажем на кратко какво представляват ip камерите. Основната разлика между аналоговите и цифровите камери, е че при ip камерите е възможно изпращането на сигнал в мрежата на интернет или до отдалечен сървър. Тъй като новата технология е циврова се избягва конвертирането на сигнала от аналогов в цифров и това прави тези камери много по-удобни и бързи.Скорост на предаване при мрежовите камери (кадри в секунда) варира от 15 до 30. Искаме да подчертаем, че човешкото око не може да разпознае повече от 12 кадъра.

Разделителна способност : резолюциите, които се срещат най-често са : D1 (720?576), CIF (352?288), VGA (640?480). При моделите от по-висок клас може да се стигне и до 20MP, но там цените са доста завишени.

Предимства на ip камерите :
• Отдалечено подаване на сигнала посредством интернет в реално време,
• Лесно монтиране и демонтиране
• По лесен начин за търсене да слепи точки( пространство невидимо за камерата )
• Възможност да работят през wifi
• Висока сигурност и криптиране чрез wpa/wpa2

Недостатъци :
• Различни стандарти при различните марки, което означава, че цялата ви охранителна система трябва да бъде оборудвана от една марка.
• Високи цени при закупуване и поддръжка

« Новини
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.

Общи условия за използване на този сайт.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.